Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördag 21:12



Om jag nånsin kunde få tillbaka
fem av mina fingrar
om jag nånsin kunde få tillbaks
mina oflugna vingar
då skulle jag flyga iväg och se ut....
över allt och alla som alltid kom hem tillslut
jag vill veta vad som är mitt mål
i ett jävla liv med bara massa hål
kan nån för mig förklara
varför jag inte ska slösa och bara spara
ni säger: - gosse vet hut,
men allt är ju bara så jävla surt
Ta era förbannade ideér och tankar
Få in dom i mitt huvud, men i onödan ni bankar
för jag kommer aldrig släppa in er här i min värld
jag vet, jag säger imot mig själv, men det är vad jag är värd


TA MIG!
TA MIG!
TA MIG!
Ät upp mig och spy ut mig på MIN plats


DRA ÅT HELVETE alla ni som inte fattar...
alla som kollar på mig och alla er med era rika JÄVLA hattar
Jag ska enbart sitta här och stirra in i en vägg
tills mitt andra jag kommer fram och ersätter detta drägg
Nu, Lördag 21:12, sitter här och stirrar i mitt block
en jävla massa rader med en jävla massa text, fan vilken chock
alla skulle få om de såg allt det här
hela mitt liv på några sidor, nerskrivet när det tär..
en ljummen öl, några snus och cigaretter
bensin till min kropp alla långa mörka nätter
jag försöker att låsa upp ett lås utan nyckel
märker att det inte går bra mitt i bland allt hyckel
kan inte äta eller sova innan jag vet
vad som finns i min inlåsta själ, JAG VILL SE´ET


VÅLDTA MIG!
VÅLDTA MIG!
VÅLDTA MIG!
Stycka mig och sprid ut mig på MIN plats


Jag skiftar mellan nutid och dåtid, så kall så het
vaknar upp ur en dröm som visade sig vara min verklighet
stirrar in i en spegel, tyvärr ingen där
Försöker att se men jag lever visst i en tom atmosfär
Bara lätta droger, men ett oändligt rus
kryper in i mig själv, som en katt utanpå en mus


HITTA MIG!
HITTA MIG!
HITTA MIG!
Skjut mig och lämna mig på MIN plats




Fri vers av en_kaospassagerare
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-27 01:31



Bookmark and Share


  Tobisgrissla
"vaknade ur en dröm som visade sig vara min verklighet"..........
Där satt den!
Texten ger mig rysningar , den påminner så mycket om min egen insida
Det finns hur många fler meningar som helst som jag skulle vilja kommentera, du har skrivit rätt in i hjärtat på mig.
Jag tackar dig!!!! Jag slipper gråta inatt, känner mig trygg i vetskapen att jag inte är ensam...........borde läsa den några ggr varje dag så kanske inte världen rämnar riktigt ännu.............
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

en_kaospassagerare
en_kaospassagerare