Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från mig



platsen där jag satt
är förevigat på kort
du tog det
det jag aldrig gjort
i parken vid stationen
jag är det kvarglömda brevet
som aldrig kom fram
till dig

fem glas med champagne
skålar mitt i natten
segerns sötma
för att säsongen är slut
sen efter det här
kommer jag hem
som jag aldrig kommit hem
förut

jag hade hoppats
att du vänt dig där
den natten
och gett mig ett svar
för nu undrar jag
om det var nånting
som blev kvar i dig
från mig




Fri vers av en_kaospassagerare
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-17 13:11



Bookmark and Share


  JessicaB
Mycket gripande......
2009-10-10

    sårosa
sen efter det här
kommer jag hem
som jag aldrig kommit hem
förut

; snyggt
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

en_kaospassagerare
en_kaospassagerare