Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskar men hoppas inte



det stramar i käken
samtidigt som känslan
av ensamhet trycker
som tur är
vet man aldrig
hur livet blir
men ikväll
ser jag bara väggen
innan jag
somnar

hör så mycket
introtragik
det blir nästan
som förebilder
älskar
men hoppas
inte

och någon kollar ut
ser söndag regnar
bort
blåser ut värme
som snart
bor inuti




Fri vers av en_kaospassagerare
Läst 370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-17 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

en_kaospassagerare
en_kaospassagerare