Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dag i november



jag kommer alltid minnas
den dagen i november
som var början på någonting nytt
dagen i november
som förändrade allt
hur kan jag glömma
den dagen i november
som alltid förföljer mig
vilken dag som helst
jag kommer alltid minnas
för hur fan kan jag glömma
den dagen i november
då jag aldrig fick chansen
att ta farväl av dig
den värsta dagen i mitt liv
var en dag i november
ibland önskar jag
att dom tog mig med




Fri vers av en_kaospassagerare
Läst 351 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-17 13:15



Bookmark and Share


  Roula O
smärtsamt att läsa...du förmedlar känslorna väl i texten, gillas skarpt!
2009-10-27

  JessicaB
Otrolig vacker text, känner igen mig själv i texten........
2009-10-10

    sårosa
dina texter biter verkligen tag och fastnar ,,,

berör på ett obehaligt men samtidigt rätt shyst sätt...

tycker om upprepningen av dagen i november ... slutet är jättebra! i like
2009-09-17

  Mr Lindemann VIP
Det är en smärta man anar i denna texten så
kan denna texten vara så att man med diktarjaget vill
känna in
i vad som månne det bli, med att aldrig kunnat vara med och följa
den där dagen
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

en_kaospassagerare
en_kaospassagerare