Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en rehabiliterande vecka i värmen så är livsandarna tillbaka


Värme


Nu åter i Sveriges kalla land

vandrat en vecka på varm sand

Havet som skänkte vila och ro

Tänker stilla i värmen vill jag bo



Lekfullt jag dansat på stranden
Solen har berört och fyllt min kropp
I hjärtat känner jag åter branden
Nu kan jag skönja livsandarnas hopp




Fri vers av duvan59
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-27 08:54



Bookmark and Share


  Miss Mod
Välkommen tillbaka.
2009-02-01

  Cosmic Johanna
Underbar värme och minnesbilder av sandstränder osar ur denna dikt, får en att känna samma sak en kort stund...bejaka sand och sol...och längtan, applåder och kul att du är tillbaka.
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59