Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegeln

Betraktade en blick såg paniken
en människa som på livet var besviken
En vacker mun som ej längre log
strimman av hoppet som sakta dog

Betraktade ljuset långt där inne
bortom ondska och vanmaktens sinne
såg lågan brinna stark och ljus
bortom oroligheternas brus

Förändring kan komma för den som tror
att någonstans i hjärtat en lösning bor
Blicken glöder och munnen ler
I spegeln som samma människa ser




Fri vers av duvan59
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-27 09:33



Bookmark and Share


  Miss Mod
Hoppfull
2009-02-01

  Cosmic Johanna
Mycket fin melodi och budskap i denna.
2009-01-27

    Maria Malm
Hoppet finns alltid för den som tror på att förändringar kan ske.
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59