Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grått



Inget, inget, inget
kan få mig glad
inget, inget, inget
kan få mig att må bra

Något, något, något
kan få mig att låtsas
något, något, något
kan få mig att låtsas

Jag vill aldrig vakna upp
ur denna vackra dröm
jag vill aldrig vakna upp
ur denna vackra dröm

När ruset är slut
ser jag grå realitet
När ruset är slut
ser jag grå realitet

när jag ser verklighet
vill jag skjuta
när jag ser verklighet
vill jag skjuta

en ven eller mig själv?
en ven eller mig själv?
en ven eller mig själv?




Fri vers av en_kaospassagerare
Läst 510 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-27 14:45



Bookmark and Share


    Lilla fröken söt
men du är ju bara så jättebra!
2009-03-26

  Troll ॐ
oh mitt i prick!

älskar denna text.
2009-03-11

    FinnRaggarn
Ser apollon flyga i skyn.
2009-01-27

  prinscess VIP
mycket hård smärta
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

en_kaospassagerare
en_kaospassagerare