Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någonslags grå

 

plötsligt kom hon på sig själv hon

satt där i väntrummet och

hade blivit gammal

 

ansiktet spänt

blicken stelt på pojken 

 

hon ville vara rosa istället en

million dollar mom

som den rakryggade en bit bort

i den dyra frisyren

 

en smalare, vaknare som

kom i sina kläder 

 

 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-27 21:13



Bookmark and Share


  Linen
Men om man har tid att bry sig om sin skitdyra frisyr och polerade yttre, har man då verkligen tid att bry sig om pojken? Jag blir nästan lite arg ( missförstå mig rätt), vad har komma i sina kläder med omsorg att göra? Du, hon den där en bit bort - jag svär, det är en riktig satmara!
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons