Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att veta vad som är vad

Att våga, är det de samma som att hoppas på det bästa?
Att försöka är det samma sak som att ge det en chans?
Är tro är det de samma som succé?
Att blunda är det de samma som att misstro?

Är drömma det de samma som att släppa taget?




Fri vers av malena
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-27 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malena
malena