Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan man välja en verklighet?

 

 

kan göra mig glad
köra slut på kroppen
och skratta åt att inte orka mer

endorfiner är ett gift
en korttidskick som får hjärtat
att tillfälligt glädjebubbla

men när verkligheten
kommer ikapp kan jag se
hur mycket jag lurar mig själv

och jag vill inte mer




Fri vers av Jojo
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-28 14:13



Bookmark and Share


  Rosmarin
Tycker din rubrik är bra för jag är så less på dagens satsa-på-dig-själv, du-har-ett-val osv. Det är inte så enkelt!
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo