Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

papper vitt

Ser mungipan
hur den rör sig i sidled
när någon nämner
mitt namn

Jag har börjat lystra nu
till mig

igår och alla andra dagar
var det bara Du
som färgat
alla milstolpar jag försökt
pressa ned

målar i vitt nu
streck
så långt att jag inte når fram




Fri vers av vissla
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-29 00:17



Bookmark and Share


  Saga-Sofia
Vilka bilder du målar.

Jag såg en väg som ringlade sig och försvann bortom ögat över milsvida vidder.
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla