Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad.

Den gråa disen sprider sig sakta över havet,
sorligt på något sätt.
Hör hur vågorna kluckar mot båten....
Jag fattar min penna och börjar skriva:

Kommer du i håg när du smekte mitt hår i den härliga sommar dagen?

Kommer du ihåg när du och jag blickade upp mot skyn och tittade rakt upp mot orion?

Kommer du ihåg när jag viskade till dig att jag aldrig kommer att glömma dig?

Kommer du ihåg hur många tåtar jag fällde när jag såg dig tyna bort mot fjärran land ?

Så många tårar skulle fylla ett helt hav

Så många kännslor skulle kunna bilda ett stort dis moln över hela jorden...

Även fastän jag inte ser dig så har du ristat in ditt namn och din godhet i mitt sköra hjärta.


Ställer mig på båt däcket och kastar ut brevet i havet.

Fäller en tår och ropar "Glöm inte att skriva tillbaka"




Fri vers av Maria Lauenstein
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-29 10:48



Bookmark and Share


    FinnRaggarn
Jag hittade din flaskpost ,fin kom ihåg text.
2009-03-25

    r_osa
den får mig att rysa.
fin på många sätt.
djup.

kram<3
2009-02-23

  Just Emotions
guuuud så fiint!! blir tårögd!! applåder!
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Lauenstein
Maria Lauenstein