Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamt Hjärter

Han lånade ut ett halvt hjärta
Lånet tog slut
Kvar står hon med ränta att betala
Trasig Hjärter Dam
Gråter ut resten av kortlek

Ensamt Hjärter
Förlorar Giv




Fri vers av en_kaospassagerare
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-29 11:01



Bookmark and Share


  friheten
Ur nsyggtttttttt
2009-02-19

    Grimfrost
bra text
2009-01-29

  Just Emotions
snyggt! verkligen!
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

en_kaospassagerare
en_kaospassagerare