Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under yllet slår pulsen röd

 

tillbaka till ut och gå

och det blåser

mera liv och värme

mot ditt öra 

 

och där under yllet

slår pulsen röd

som kinder bränner

 

du har himlar i ögonen

och min hand 




Fri vers av molly crayons
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-29 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons