Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ute och reser


ena dagen
här
andra dagen
där
i helvetet
men
resan
tillbaka
är lång
och svår




Fri vers av frantic
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-29 23:41



Bookmark and Share


  Miss Mod
Hoppfull, för det går.
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic