Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag påminns ständigt om en verklighet som är overklig och fel rädda mig...


När jag får samma känsla om och om igen bara för att påminnas..

Jag tror ej på högre makter

Jag kan se ner på dem som gör det


Men ändå undgår jag inte undran

För jag måste vara barnet som Gud glömde

För allt som kan gå fel har gjort det

Det som inte har, kommer göra
Det vet jag

För det är alltid så



Han leker med mig som en trasdocka

Snart är jag för trasig för att ens lagas



Men ändå kan jag inte ungå att undra

Vad för hemska lekar som ligger framför mig

Vad jag har gjort, för att förtjäna detta...


Det kommer nog alltid vara så...




Så Gud..

Vad har du planerat för mig












Den här gången...?




Övriga genrer av MickeMagic
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-30 03:18



Bookmark and Share


  viunderregnmolnen
inte riktigt allt fakktiskt. jag vet att det är svårt att se igen det som är jobbigt för dig just nu , men älskling, du kommer att läka och jag finns här.
alltid.
2009-02-03

    Lars Gullberg
Ingenting kan rädda oss, men vi kan stå upp för dom vi är

KICK ASS - slå på en punkgitarr så det skriker i korridorerna.

Lasse
2009-01-30
  > Nästa text
< Föregående

MickeMagic
MickeMagic

Mina favoriter
Du fick se hur livet var