Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att träffas


vist du
att vi skulle träffas
vist du
vad ödet hade bestämt
alla svar blir obesvarade
att vi
skulle träffas
att vi
inte skulle bli två

inte du
inte jag
kan bestämma
hur ödet har att servera

två som möter ödet
den är ren och ny
vi förbrukar
vi tar farväl


det är en mirakel
att två möts
tänk så många
som dig passerar
tusen och en
som dig inte berör

att just du
mig möta
att just du
mig beröra
att just vi
ödet möta
att just nu vi livet rör




Fri vers av kärleks ängel
Läst 380 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-30 03:31



Bookmark and Share


  Rockalex
konsten

mötet

magin

mötet

härligt
2009-03-03

  Ronny Berk
filosofiskt om möten och ödets nycker, intressant språkbruk...
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

kärleks ängel
kärleks ängel