Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte självklart;bara i hjärtat.


Svåraste jag någonsin behövt fråga


svåraste frågan
jag någonsin
behövt ställa


om jag dör
tar du hand om
mina pojkar då ?



ditt svar

som en skänk
från ovan

likt tryggheten
i din famn

värmen i dina
ord
din blick


och känner
ett lugn sprida
sig inom
mig

mitt i all
oro





Fri vers av Teresia Ridell
Läst 292 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-01-30 08:10



Bookmark and Share


  the apache kid VIP
'May You Live Long and Prosper' (traditional Vulcan Greeting/Wish)
you wrote a beautiful and touching poem...apache
2009-01-31

    Lindizz
Starkt och öppet som skapar många känslor, men känns tryggt i din text. Fint !
2009-01-31

  Fredrik Stillesjö
Hej Teresia!

En fråga som bär på en gråsten och sedan försvinner i en dimma när solen börjar lysa... Hälsar vännen Fredrik
2009-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell