Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam begravning


idag är det dags

du mitt ljus
är det dags att ta förväll
du mitt mirakel
är det
ditt liv jag skall slockna

din kropp inte längre få spira
din själ sändas
till en bättre värd

frön du växte
fans det kraft
fans det liv
ödet sa nej
vi bestämmer att du ej skall leva

vi var två som gav dig liv
men bara en som följde dig till graven




Fri vers av kärleks ängel
Läst 392 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-01-30 10:20



Bookmark and Share


  issac.a.m
ord som berör själen..
2009-05-04

    ej medlem längre
Berörd-för berörd vilket är bra-som din text!
2009-04-14

  Suzy med punkterna
Starka ord om sorgen.
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

kärleks ängel
kärleks ängel