Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksamhet

känner fridens vind andas
under varje hjärtslag

en tacksamhet

vet livets cirkus
har sätt andra sidan

en tacksamhets melodi
är en del av nuets melodi
 
varje andetag är betydande
en tacksamhet för hjärtslagen

tankar väcker tiden
minnen ses åter igen

tårar rullar för all sorg
tårar rullar för allt ljus

en tacksamhet om dagen



 

 




Fri vers av Lindizz
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-30 11:59



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Vackert skrivna rader!
2009-01-30

    wildrosen
så vackert...
2009-01-30

  mare VIP
Fina vackra rader.......
2009-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz