Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanna lögner

en viss sorts
lögner
biter sig fast

formar livet
och blir till slut
sanna




Övriga genrer (Aforism) av Anders P VIP
Läst 356 gånger
Publicerad 2005-08-29 22:51



Bookmark and Share


    fina
så sant...att våga utmana dom är svårt...
2005-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP