Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar vi?

Nu?
Aldrig!

Älska mig!
Hon vill.
...bara för stunden.


Ja?
Nej!

Jag, älskar dig!
Hon älskar bara honom.
...nu.


Älskar?
Inte!

Hur mycket han än vill!
Men du kommer aldrig att älska.
...bara knulla.

Klä av?
Klä på!

Jag vill hålla dig kvar!
Men hon går, ut genom dörren.
...jag faller.


Öppna ögonen?
Blunda!

Se på mig, jag vill att du ska se mig!
Som mörkrets ljus, slänger du en skugga.
...på mig.

Upp?
Ned!

Han drunknar!
Hon stryper honom.
..verbaliskt.

Idag?
Imorgon!

Jag är han.
Hon är du.
...inget mer.




Fri vers av Max Järnhammer
Läst 347 gånger
Publicerad 2005-08-30 00:05



Bookmark and Share


  mysanpysan
gillar detta.. behövs inga utdrag, korta raka meningar, innebörden är så förstådd
2005-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Max Järnhammer
Max Järnhammer