Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirera mig

Låt mig inte få fylla i ord.
Låt mig inte plagiera,
det någon annan har skrivit.

Låt mig skapa.
Låt mig uttrycka,
mina egna ord.

Får jag inte forma mina ord ur lera.
Får jag inte skapa,
då äter mina tankar upp mig.

Om mina tankar förtär mig.
Då börjar jag väva in mig,
i något jag aldrig kan ta mig ut ifrån.

Låter du mig inte inspireras.
Väver jag in mig.
Då kan jag inte skapa.
Kan jag inte skapa,
då vill jag inte leva.

Låt mig få leva,
låt mig få skapa






”Inspirera mig!”




Fri vers av Max Järnhammer
Läst 339 gånger
Publicerad 2005-08-30 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Järnhammer
Max Järnhammer