Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spännande möte!



Du får mitt hjärta
att vibrera

Det finns en glöd
innuti

Det finns en glädje
mellan
dig
och
mig




Fri vers av Ewa Flower
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-31 09:43



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Härligt förmmedlat, energin i dikten är glädje:-)
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower