Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör trasigt till helt








Bekräftelse
behöver jag inte

......inte den sorten
som varar den stund

jag anses lyckad

eller duktig




I Dina ögon
är jag för evigt bekräftad

och jag hör

genom en överjordisk ström
av ljuvliga toner
Din kärlekssång

medan Ditt Ljus
faller in över mitt liv
och gör trasigt till helt


med sådan färdkost

reser jag

...........lugnt vidare




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 547 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2009-01-31 12:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja ,"med sådan färdkost reser" Du "lugnt vidare".
Bokmärke.
2009-02-03

  Sladjana Zubcevic
"I Dina ögon
är jag för evigt bekräftad

och jag hör

genom en överjordisk ström
av ljuvliga toner
Din kärlekssång"
Vackert skrivet vännen min!
2009-02-02

  Mr Lindemann VIP
Det svåraste tycker jag är att bara vara och trivas med det så
Jag har lyckats ett par gånger
Det är då det känns bra och trivsamt
Liksom vara i harmoni med sig själv, då blir man också i harmoni med omvärlden


Tar till mig ett par radersom jag så läste om: det är inte vad du gjorde eller sade som människor minn, utan hur det kändes i din närvaro"

Inspirerar, gör din text
2009-02-02

  Lia-Lej
Mycket gott att läsa , oj oj oj va bra!!
2009-02-01

  Marreb
fint
2009-02-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Resdags...
Då har man flax
och är glad, som
en lax om bagen fylls
till max med en hand
så trygg, som håller
en bak i ens rygg
Då flyter man i livet
gott, när man en sånt
klappande hjärta i
säcken har fått...
Så ljuvligt beskrivet!
*****************
2009-01-31

  Maria T
Vilken underbar kärlekssång
med toner höjda över all
jordisk skönhet
2009-01-31

  Cosmic Johanna
Underbar kosmisk poesi, som ett srpåk min själ lystrar till, varma applåder, bokmärker denna.
2009-01-31

  friheten
jättfin skriven
2009-01-31

  Ronny Berk
så finstämt i sin trygghets bekräftelse; en ögonseende och ljus
poesi ...tycker om...
2009-01-31

  devilsangel
Och ett ord finns för detta, kärlek!
Så vackert..tänk om alla hade någon, som kunde fylla mörkret med ljust, bekräfta en till helhet...
2009-01-31

  Larz Gustafsson VIP
Det är en underbar sanning.
Och genom rättfärdighet blir vi befästa. Jes 54:14.
Det handlar om något som är starkare än Fort Knox: rättfärdiggörelsen och rättfärdighetsmedvetandet.
Utgångsläget är att jag ÄR accepterad. Det är inte som i religionerna att jag kämpar för att BLI det.
Dessutom är det så befriande skönt att hos Jesus beror det till syvende och sist inte på hur väl jag lyckats.
2009-01-31

  Il poeta della luna
Starkt och hoppfullt,
Fint poetat!

*applåd*

Månpoeten
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius