Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behövs väl ingen närmare beskrivning enligt min åsikt.


Cover-wrong



Men ge upp nu då
innan ni själva sänker er
enda ner till botten.
Kan ni inte se själva
hur jävla patetiska ni är,
med era wannabe stilar,
lånade snack och åsikter?

Förstår ni inte att
ni kommer glömmas bort
innan de ens känt er stank.
Ni är inget mer
än billiga kopior.




Fri vers av Gizela Svensson
Läst 686 gånger
Publicerad 2005-08-30 07:10



Bookmark and Share


  Blebb
gillar den här. den beskriver liksom de flesta jag möter varje dag känns det som.. eller, ja.. de som syns iaf.. bra skrivet!!
2005-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Gizela Svensson
Gizela Svensson