Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten hyllning till en av tidernas största poet


Poeternas poet

Alla ska vi minnas en strålande poet
Dan Andersson vi alla minns
Hans dikter är det vackraste jag vet
Fast han är död hans ord ännu finns

Omkring tiggaren från Luossa
Och visan till min syster
Ger en behagliga frossa
Dansar omkring liksom yster


Vilket avtryck han lämnade denne man
Genom orden han skapade om livet
som för tidigt från världen hastigt försvann
men stannar i alla hjärtan det är givet...........






Fri vers av duvan59
Läst 226 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-31 15:20



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, jag minns den reinkarantionen, hur svårt det var att få ihop brödfödan i början innan jag slog igenom. Då var jag även skallig, kan man ärva sådant in i nästa reinkarnation? Det var fint att förenas med den svenka folksjälen med det dikterna jag då skrev. I anden var jag dock långt före de svenska
2009-01-31

  TheDouche
Håller helt med...
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59