Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEPRESSION



DEPRESSION


ALLT ÄR SVART

GRÅTEN STOCKAR SIG I HALSEN

KRÄKNINGEN BEROENDE KRÄNKNINGEN

KÄNNS I HELA KROPPEN

JAG KÄMPAR OCH KÄMPAR MOT ISBERGET

KYLAN BÅDE HEMMA OCH UTE


JAG VET INTE VILKET SOM ÄR VÄRST

KÄNSLOKALLHET

ELLER KYLAN

BÅDA TAR PÅ NERVERNA




Fri vers av arja savela
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-31 15:50



Bookmark and Share


    maija tuori

Hyvin kirjoitit miltä tuntuu kun on deppression kourissa /kraaam
2013-01-14

  Eaglemountains VIP
Allting tar på nerverna vid depression - man kämpar mot allting, och allt är svart ..... och oförklarligt ....
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela