Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom all lycka och kärlek

Bortom all lycka och kärlek
finns det en liten flicka som inte vet vart
hon ska ta sig

Ingen som förstår och kan hjälpa
Ingen karta som kan hjälpa
hon vet helt klart inte vart hon är

Det är bara hon själv och ingen annan
Hon har inga tårar kvar att gråta ut
Allt är svart omkring henne

vart har allt taigt vägen ?
de va ju här nyss
allt är ju bara borta
Som bort blåst med vinden

Det ända man hör är vinden
och sina egna tankar

Men vart ska hon ta vägen?
Kommer hon någonsin hitta tillbaka?
Eller kommer hon alltid sanna kvar här?

Utan
hjälp
förståelse

utan
lycka
kärlek


Kommer allt bli bra?
Isåfall när?




Fri vers av ElinÄlskarDikter
Läst 285 gånger
Publicerad 2009-01-31 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElinÄlskarDikter
ElinÄlskarDikter