Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åh...

Andas

Njuter

Doftar

Suger in din blick in i min kropp.

Vindes bris svalkar våra heta kroppar.

Du smeker med ditt finger över min panna ner mot näsan och till sist stannar du vid min läppar, där väntar du på att jag ska kyssa ditt finger.

Sedan låter du din hand glida genom mitt mjuka hår.

Drar sedan med båda dina varma händer ned mot nyckel benen.

Doften av dig gör min åtrå kraftfull.

Låter dina händer gå efter mina former.

Känner mig så fantstiskt hjälplös

Nästan lealös av din beröring och din värme.

Tankarna sitter som fastklistarde bara på dig och din sugande blick....

Åtrån stiger och det enda som finns nu är BARA DU.

Njutningen stiger när du är inne, undra om du förstår hur mycket jag njuter?

Sluter ögonen och låter allt det underbara sväva in.....




Fri vers av Maria Lauenstein
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-01 16:48



Bookmark and Share


  blaite
Så fantastiskt hjälplös..Vackert
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria Lauenstein
Maria Lauenstein