Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målar hjärtat rött

du målar hjärta rött
låter tiden svänga sådär
förlorar din själ i mörker

längtan brinner allt mer
livet du sökte försvann
gömd under all mörker

du drömmer om de vackra
söker i alla gränder mot ljus
vill så gärna känna lycka

där under dina fotsteg
sådär vacker och skör
 
~ på en och samma gång ~

du målar hjärtat rött

för älvan

för ängeln

som kom




Fri vers av Lindizz
Läst 261 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-01 20:39



Bookmark and Share


    tramp
Riktigt varm och fin kärlekspoesi med inte så lite längtan.
14/2 är det väl dags att måla hjärtan på nytt !

Bra bra !!
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz