Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan något så lätt va så svårt

Det var bara gå rakt fram
målet gick ju att ta på
men ändå jag vilse gick

Vägen tillbaks
gick sen inte finna
hur kan det va

Att något så lätt
kunde bli så svårt
att dagar blev till år
och leenden
bleknade i tidlösa tårar
och nätter fyllda
av värme
frös till is




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 567 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-02-02 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson