Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midnattens Blomma

Hon kallades midnattens blomma
hon som växte ur öknens sand
hon kallades styrkans
lilja hon som föddes
ur havets hand
hon kallades midnattens blomma
hon som kysste frosten adjö
hon som kom som en
vind mot ditt hjärta
och smärtan försvann som ett ärrlöst sår
hon kallades midnattens blomma
hon som läkte din
gråtande själ
med en pust av sin äkta kärlek

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-03 00:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vacker!:)
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~