Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panik



Vaknar av panik
Hur ska det gå
Vart ska jag gå

Något nytt
är på ingång

Hur ska det bli

Känner mig
som moset
i en köttkvarn

Finns det
något kvar

Var är Ewa

Hallo

Hallo

Försvann hon?




Fri vers av Ewa Flower
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-03 05:32



Bookmark and Share


  Rockalex
Tack för att du har sån härlig självdistans
2009-02-03

  peter markurth
gillar detta..
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower