Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det genomskinliga systemet "för vissa" som tror sig vara elit
att enbart läsa varandra, inte baserat på Picasso för han var ingen Kejsare Utan Kläder



Haiku ~ Den Genomskinliga Perioden

(Mirakel var gång en enkel rimvers skrivs i diktarklubben)

titta vad jag skrev
en hel dikt - oj då läser
poesiklubben

LPWJ 03/02/09




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-03 09:36



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Ett brett och genuint leende sprider sig i gamlingens anlete!
Carl-Erik
2009-02-03

    Patrique
Genomskådandet av genomskinligheten kräver sin man...
Fullgången färdigslipad filosofisk finurlighet !
2009-02-03

    Calin
Jävlar där kom du på mig;)
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP