Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min familj och bästa vänner, tre chihuahuor och nyfödda valpar


MINA FINA VOVVSVÄNNER

Så fint att ha er,
när jag känner mig ensam,
eller ledsen.
Nospussar som är blöta,
kramar så härliga,
hundhår överallt,
dammsugaren får jobba.
Vandringar i skogen,
kiss&bajs-svarta påsar
träna kommandon,
billigt när ni har
knäck i öronen.
Så fint att ha er.




Fri vers av steffie
Läst 368 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-03 13:23



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Chicka chihuahuor som skickligt visar sina finaste sidor för husse och matte,,,,,,

Bow Wov vow,,,,,,,,,,,,,,,
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

steffie
steffie