Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som när vi börjat fundera

men inte orkar mer aldrig som om vi skulle kunna hindra det men du tänker inte hjälpa mig låter bli helt




vi levet på väg att dö




Fri vers av monstersyndrom
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-03 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

monstersyndrom
monstersyndrom