Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flirthaiku


Ser dig i vimlet
söker din blick, samlar mod


viskar leende Hej




Bunden vers (Haiku) av Nic
Läst 782 gånger
Publicerad 2005-08-30 23:17



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Modigt
2005-09-02

  Smultris
Ojojoj... *Minns*
*Blir svettig o nervös*

Bra skrivet, verkligen bra....
2005-08-30

  Markattan
Japp, precis så kan det gå till i vimlet...
Snyggt fångat i få ord.
2005-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic