Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inredning är en stor konst


Bygga bo (I)

jag har hittat ett tomrum

det fanns bara där

plötsligt uppenbarat

omöblerat

~

mitt i allt

har försökt fylla det

brutalt

gång på gång

en hel livstid

 ~

visste bara inte

att det fanns

vågade inte se

ett svart hål

en avgrund

avgud

~

som slukade allt

besatthet

efter besatthet

efter................

 

 




Fri vers av Rolando Furioso
Läst 348 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-04 23:41



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Som en bottenlös brunn.
Känns igen!
2009-03-20

  Malin Ringdahl
Den rummet kan vara en viloplats, en sinnesro
2009-02-08

  korpfjäder
avgrunden, avguden, tomrummet som aldrig kan fyllas eftersom det bara är en avsaknad av rum..
mmm. tycker om bilden och känner till en del liknande håligheter.
Inredning är verkligen inte lätt, speciellt inte om rummet egentligen är en avsaknad av rumslighet.
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Rolando Furioso
Rolando Furioso