Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinna eller försvinna (eller mitt emellan)

 

 

hjärtat
ligger

steget före

bakom
är tanken

tappad

jag
glömde

risker

jag
drömde

lycka



jag
såg

dig



 




Fri vers av LadyFool
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-04 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadyFool