Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sångfågel (barnsaga)


det var en gång en fågel
som satt uppflugen i ett träd

men han kunde inte flyga mer

jag lovar
det är sant
det är så det är

men han kunde sjunga javisst
javisst

ända tills han ramlade ned
ned

från sin lilla kvist




Övriga genrer av Hans w-art Westlund VIP
Läst 389 gånger
Publicerad 2007-03-20 18:36



Bookmark and Share


    sunnanvind
Dråpligt söt liten saga !
2007-03-21

  KonstigaKatter
Ojdå... det låter mer som en vuxensaga... Låter fint, kan sjungas... men ah... ta inte något för givet säger den.
2007-03-20

  Cris
liten rimsaga, vacker men ändå lite sorgsen.
fågeln lilla höll i alla fall på med vad hon kunde hela tiden. detta borde vi också tänka på.
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP