Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Debatt i morgon TV om integration....


Debaraflödade....


Debatt
Sabuni och Wetterstrand
Inte lätt för en gammal
Sportjournalist att få stopp
På den svadan….

Riktigt kul att se
”hallå hallå
stopp, vi måste sluta nu
har ingen tid kvar”

Rena hönsgården med
Bara 2 hönor
Tänk er 349 st….




Fri vers av LassO
Läst 209 gånger
Publicerad 2009-02-06 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO