Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens tillit och tro. Nr. 20



Kärlekens språk talar stundom i tungor.





ME/09




Fri vers av Madjori
Läst 179 gånger
Publicerad 2009-02-04 19:34



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Stundom....du är optimst.
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori