Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Trasig Spegel

 

stark skugga svart
drar tyngden ned
ned mot avgrund
ned mot bruten häll
där fienden flinar
djävulskt snett
en ihålig kör
av man en kvinna
hör dem sjunga
drömmar att brinna

faller fallet
det tar aldrig slut
skrapar naglar mot vägg
näsan mot berg
spetsat knä
ligger mot glas
dricker åldrigt vin
den sista dagen
kryper på fyra
tigger vid graven


och hand piskar kind
mot en fiendes flin

 

vargen

kommer


slå slå trummor slå
spräng örat i skri
skärvor i händer
rispar spruckna ljud
vad är blod
vad är vin
slickar ångest
skrud

 

vargen

kommer

 

drar tyngden ned
ned mot avgrund
ned mot bruten häll
fienden flinar

djävulskt snett


 




Fri vers av LadyFool
Läst 313 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-04 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadyFool