Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med inspiration från "Rötter_haiku" av GeminiQ


läste


han läste kyrkböckerna
igenom århundranden

släktforskaren slogs
av tanken att hans rötter
fanns i evigheten




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-05 10:06



Bookmark and Share


    Jnåt
rötter i evigheten är poesi som bäst.
2009-02-05

  Eva Langrath VIP
Skön tanke, som får mig att le.

Eva
2009-02-05

  Ulf Lagerholm
jamen du, jag tror verkligen att det förhåller sig på det sättet, hur skulle det annars vara

intressant text denna, det går att spinna vidare kring den tanken, vilket jag inte tänker göra just här, just nu

tack broder
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP