Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyttjar

nyttjar
fastighetens
gemensamma
tvättstuga

och inser att
ägande är
överskattat




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-05 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP