Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tvärtemot mig själv text med sanning.


jag duger som jag är.




jag är en drömmare i process
jag är en självömkare i full protest
jag är en romantiker fylld med hat
jag är en nörd med 1800-tals smak
jag är en egotrippad tjej med en omtänksam själ
jag är en tönt, men jag är den jag är



jag andas och lever precis som du.




Fri vers av Holeofmyheart
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-05 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Holeofmyheart
Holeofmyheart