Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

behöver inte (lite ändrad)

behöver inte vackra ord
men lever av bekräftande blickar
ännu

behöver inte andras svar på mina undringar
för jag har en del svar inom mig
just nu

behöver inte spegeln för att se att jag är bra
men önskar att bli omtyckt
i dag

behöver inte gamla mönster
men de ger mig trygghet
ännu

 




Fri vers av Jojo
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-05 14:40



Bookmark and Share


    Mejja
Tipptopp noterat!
Lycka till !
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo