Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tempo, pulsen och känslor från ett annat våningsplan!!


Ångor från en Lust-stad

Vemod och saknad
I ett vinterlandskap
Frostig is i tusen mil
Över alla kvarter
Där tiden aldrig står stilla

Tempo och pulsen
Vi hinner inte med
På resan mot det verkliga

Oändliga sagor utan slut
Liv som inte lever
Folk som inte tror
Bara en trög massa
Som försvinner
I Vindens fart

Jag hör inte hemma
Sjön luktar gas
Vågornas ljud tynar bort
I klagan och motorljud

Vi har inte tid
Vi har inte varandra
Vi var aldrig där

För vi hade aldrig varit där!




Fri vers av Alexander Jensen
Läst 449 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-05 22:00



Bookmark and Share


  Pölsa
du är min idol, men det visste du redan.
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Jensen
Alexander Jensen