Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt inte sorgen ta dig...


Fånga tjuven!

Fånga tjuven som stjäl våra liv
lås in honom och håll honom borta
Han har redan tagit för mycket
och allt vi är kvar är livet

Allt hopp och alla drömmar är borta
Allt vi egentligen är är ett tomt skal
som bara går omkring utan mål

Jag hatar tjuven,
trots att jag släppte in honom
Jag visste vad som skulle komma
och jag gav honom den varmaste kram jag kunde
Trots att jag visste; han skulle förstöra mitt liv

Fast tjuven är ingen människa, ingen jag kan slå
Sorgen är min tjuv som tagit mitt liv...
på min begäran och med mitt tillstånd




Fri vers av Sikska
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-05 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska